Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Meg-aλήτες…



Η συχνότητα που εκπέμπει ένα τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός είναι δημόσιο αγαθό και έχει δοθεί σε κάποιος προσωρινά(εδώ και 20 χρόνια) για να υπηρετεί την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Γι΄ αυτό  τηλεόραση που τόσο εύκολα έχει την πρόσβαση στο σπίτι μας έχει μεγάλη ευθύνη μεγάλη για το τι λέει και το δείχνει !

Το θράσος του «Μεγάλου» καναλιού είναι τόσο μεγάλο όπως το όνομά του!
Έχουν εξελιχθεί σε Megαλήτες της ελληνικής σάπιας δημοσιογραφίας, όπου η σήψη και η  δυσοσμία  κοντεύει να μας ρίξει λιπόθυμους…

Έγκυες  γυναίκες είναι που κυοφορούν τέρατα,  όπου στο τέλος θα κατασπαράξουν και τους ίδιους…
Η τρομοκρατία  Megaλήτες…είναι παιδί δικό σας…
Γέννημα  θρέμμα της πολιτικής που ακολουθούν οι άρχοντες…

Δεν ρίχνω τη μεγαλύτερη ευθύνη στους «φημοσιογράφους» αυτών των μέσων , γιατί απλά είναι όμηροι των αφεντικών που υπηρετούν…
Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν δουλεύουν για εμάς αλλά για τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους.
Είναι περισσότερο για λύπηση, γιατί τους μάθανε στην μάσα, και τώρα δεν αντέχουν το άδειο στομάχι  και τη καθαρή συνείδηση…
Τερατουργήματα,  τεράτων της ελληνικής κοινωνίας  που μας κατασπαράζουν και πίνουν  το «αίμα»  και τον ιδρώτα μας …ενώ στη συνέχεια μας βάζουν και διόδια!

Όσο και αν προσπαθήσουν να σταματήσουν το ρεύμα του ποταμού και να το στρέψουν προς άλλη κατεύθυνση, δεν θα τα καταφέρουν.
Είναι χείμαρρος που θα τους πάρει μαζί και θα τους ξεβράσει σε θάλασσες.
Και την  αλλαγή από το γλυκό νερό στο αλμυρό δεν θα την αντέξουν.
Ήταν και θα παραμείνουν στην σκέψη και το μυαλό μας ως μάγκες του γλυκού νερού!

Η Νέα δημοκρατία που ζούμε είναι  ένα έκτρωμα της «τριτοκοσμικής»  Κυβέρνησης που έχουμε στην πλάτη μας, και όλων αυτών που την υπηρετούν!

Το σαμάρι θα φύγει από της πλάτες μας και θα πάει εκεί που πραγματικά αξίζει,
και αυτό όχι γιατί μας αρέσει να είμαστε καβάλα ….
Γιατί υπάρχει διαφορά ακόμα και στα γαϊδούρια, σε αυτά που έχουν φιλότιμο σαν εμάς το απλό λαό όπου κουβαλούν το φορτίο και  τις ευθύνες τους, και  σε «γαϊδουριά» όπως αυτή που έχουν οι κυβερνόντες μας.

Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό χώρο και τα γράφω αυτά, είμαι Έλληνας και ανήκω στον εαυτό μου στην οικογένεια μου και σε όλους όσους με αγαπούν και με σέβονται.
Είμαι με τους ανθρώπους που πονάνε αλλά συνεχίζουν να αγαπάνε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου