Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Κύριε Δαβάκη εκτίθεστε...Αγαπητοί μου φίλοι ο παραλογισμός της δικομματικής κυβέρνησης τώρα χτύπα επιτέλους και τους ίδιους. 
Κάντε  υπομονή...

Ο κ.Δαβάκης αναφέρει σε ερώτηση που έκανε στον αρμόδιο Υφ. Οικονομικών γιατί δεν έχουν ξεκινήσει τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στις περιοχές της Μάνης, Σκάλας, Μολάων ,και Νεάπολης  την ώρα που έχουν κλείσει οι αντίστοιχες ΔΟΥ με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται  ο κόσμος ?

Μας δείχνει φίλες και φίλοι το ενδιαφέρον του Λάκωνα βουλευτή της Κυβέρνησης Σαμαρά που έκλεισε τις εφορίες της Λακωνίας και όχι μόνο ,και ενδεχομένως  έχει ψηφίσει και ο ίδιος αυτό...
Τώρα είναι  πολέμιος της όποιας  καθυστέρησης  των Γ.Ε.Φ, και είναι και αυστηρός  έναντι του συντρόφου του.

Το θέατρο του παραλόγου...

Και δεν φτάνει  μόνο  αυτό ,δεν έχει διαβάσει και το ρόλο  του!
Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή όπως  αναφέρετε  και στο σχετικό  δελτίο που απέστειλε ο ίδιος ο βουλευτής  στα ΜΜΕ  γράφει :
"Την καθυστέρηση στην  λειτουργία των Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στη Λακωνία που έχουν εξαγγελθεί από τον Υπουργό Οικονομικών, έφερε με Επίκαιρη Ερώτησή του στη Βουλή που συζητήθηκε χθες, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Θανάσης Δαβάκης.
      Ο κ.Δαβάκης αφού για μια ακόμη φορά εξέφρασε την αντίθεση του στο κλείσιμο των Δ.Ο.Υ στο Νομό, που έγιναν όπως είπε χαρακτηριστικά με οριζόντιο τρόπο, ανέφερε στον παριστάμενο Υφυπουργό Οικονομικών κ.Μαυραγάνη ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να λειτουργούν τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο Γύθειο και την Αρεόπολη του Δήμου Ανατολικής Μάνης, τους Μολάους και τη Νεάπολη Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, στη Σκάλα και τις Κροκεές του Δήμου Ευρώτα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια απλή συναλλαγή στις Δ.Ο.Υ, παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης."

Το πόσο επίκαιρη ήταν η ερώτηση του βουλευτή μας φαίνετε από την απάντηση του Υφ .Οικονομικών κ.Μαυραγάνη οποίος  απάντησε:
"Ο κ. Υφυπουργός απαντώντας στον κ.Δαβάκη ανέφερε πως το Γραφείο στη Σκάλα έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ήδη και σύντομα, μέχρι το τέλος του μηνός, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και τα υπόλοιπα ΓΕΦ."

Δεν είναι ότι δεν έχει καταλάβει ότι το γραφείο της Σκάλας λειτουργεί ήδη ,αλλά στέλνει και δελτίο τύπου για τα κατορθώματα του ....
Ούτε να διαβάσουν την απάντηση του Υφυπουργού που τους εκθέτει εν μέρη δεν μπορούν μάλλον.
Δελτία τύπου με το τσουβάλι...

Γι αυτό όπως σας είπα και στην αρχή είμαστε σε καλό δρόμο ο παραλογισμός έχει αρχίσει και τους επηρεάζει  και αυτούς, άρα κάτι μπορεί να γίνει από εδώ  και πέρα.

Όχι τίποτα άλλο γιατί μέχρι στιγμής μερικοί πιστεύαμε μήπως έχουν και δίκιο.

Βλέπω στο τέλος κύριοι ότι ούτε σε μνημόσυνο δεν θα μπορείτε να πάτε φοβούμενοι μην σηκωθεί ο νεκρός και σας κυνηγήσει όπως και τα κόλλυβα μην βγάλουν φτερά και έρθουν κατά πάνω σας.

Άσε που και o Δάκος κυκλοφοράει έξω ακόμα ελεύθερος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου