Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!



Το τελευταίο διάστημα το κοινό επικοινωνιακό επιτελείο των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης έχει εξαπολύσει μια γκαιμπελικής έμπνευσης και εκτέλεσης εκστρατεία στα φιλικά του μέσα  κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με πολλαπλούς στόχους.
Το «επιτελείο» επεξεργάζεται και τα μιντιακά παπαγαλάκια  πιάνουν δουλειά. Θυμηθείτε κάποια από αυτά τα περιστατικά μέσα από σύντομες επισημάνσεις.
-                          Ο  κ. Σίμος Κεδίκογλου ΔΕΝ είναι εκπρόσωπος τύπου της Ν. Δ. αλλά ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, επομένως εκφράζει την κυβέρνηση  στο σύνολο της. Εκφράζει και το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.
-                          Το ίδιο επιτελείο είναι που στήριξε και στηρίζει τον κ. Βενιζέλο στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ μέσα από ψέματα και διαστρέβλωση δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
-                          Το ίδιο επιτελείο με επικεφαλής  τον δημοσιογράφο του bravissimo είναι που επιδιώκει  να φορτώσει στην αξιωματική αντιπολίτευση την τρομοκρατία  χρησιμοποιώντας επικίνδυνες για τη χώρα πρακτικές με αποκορύφωμα την πλαστογράφηση και διοχέτευση στα φιλικά τους ΜΜΕ  βίντεο με δηλώσεις σεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Μονταρισμένο βίντεο το οποίο έσπευσαν να προβάλουν τα μιντιακά παπαγαλάκια με πρώτους και καλύτερους τους ΜΕΓΚΑλοδημοσιογράφους  και το παραμάγαζο του Μαξίμου την ΕΡΤ με το άλλο  ταλέντο της δημοσιογραφίας επικεφαλής , τον κ. Αιμίλιο Λιάτσο.  Τι είπε όμως ο Β. Διαμαντόπουλος; Αντιγράφω το απομαγνητοφωνημένο κείμενο: 
              «Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θάλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.
Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα
Βία είναι τα τρία μνημόνια
Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου.
Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά
βία είναι να μην έχεις φάρμακα
Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.
Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα
Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο.
Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ.»  (Για όποιον θέλει μπορεί να ακούσει και να δεί αυτούσια την τοποθέτηση του Β Διαμαντόπουλου στη διεύθυνση: http://www.left.gr/article.php?id=21783
-                          Που καλεί στα όπλα ;;; Μήπως έκανε λάθος ο Βουλευτής και παραποίησε τα γεγονότα; Ας το διαψεύσει κάποιος!! Αλλά σε αυτά που είπε πραγματικά και όχι σε αυτά που κατασκεύασε το επικοινωνιακό επιτελείο της τρικομματικής συγκυβέρνησης.
-                          Και μια παρατήρηση: Είναι τυχαίο ότι σε  αυτή τη γκαιμπελικού τύπου επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρωτοστατούν τα ακροδεξιάς προέλευσης στλέχη της Ν. Δ. όπως οι κκ Δένδιας του ΕΝΕΚ, Βορίδης της ΕΠΕΝ, Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ, Κρανιδιώτης του Δικτύου 21;;; Αλήθεια, οι υπόλοιπες συνιστώσες της Ν. Δ. που είναι; Τα «Καραμανλικά» στελέχη – τα οποία διαφοροποιήθηκαν από τον κ. Σαμαρά, έστω και ελαφρώς ψηφίζοντας και στις 4 κάλπες στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ – συμφωνούν με αυτές τις πρακτικές;
-                          Είναι φανερό, ότι οι συγκυβερνώντες με αυτές τις  επικίνδυνες για τον τόπο και το λαό εμφυλιοπολεμικές πρακτικές  έχουν σαφείς στόχους:
·                    Να αλλάξουν την ατζέντα του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, από τα φλέγοντα για τη κοινωνία προβλήματα επιβίωσης σε κατασκευασμένα θέματα τα οποία μπορούν να προβάλουν μέσα από τα φιλικά προς αυτούς μνημονιακά  ΜΜΕ.
·                    Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι κυβερνητικές  γκαιμπελικές πρακτικές βρίσκονται σε έξαρση όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία οι ίδιοι κρίνουν επικίνδυνα για την πολιτική τους επιβίωση.
·                    Τέτοια θέματα τα οποία  πρόσφατα «βγήκαν» στην επιφάνεια αλλά τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ φρόντισαν να  «θάψουν» είναι (ενδεικτικά) Το άδειασμα του Πρωθυπουργού από τον Επίτροπο  της Ε. Ε. . Ο. Ρέν ο οποίος μετά από ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Ν. Χουντή δήλωσε ότι η λήψη πρόσθετων μέτρων δεν αποκλείεται με ρήτρα στη πρόσφατη συμφωνία όπως είχε ισχυριστεί στη Βουλή ο κ. Σαμαράς. Η πρόσφατη έκθεση του Δ. Ν. Τ. όπου υπάρχει η παραδοχή για λανθασμένους υπολογισμούς στο πρόγραμμα που επέβαλαν στην Ελλάδα και το οποίο με πάθος υποστηρίζει και εφαρμόζει η τρικομματική συγκυβέρνηση των κκ Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη. Οι χειρισμοί για τη λίστα Λαγκάρντ οι ευθύνες του . Βενιζέλου, η διασταύρωση ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα με τις υποθέσεις της SIEMENS, των υποβρυχίων, κλπ. Η ακόμη η πρόσφατη δίωξη από τους οικονομικούς εισαγγελείς  του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και τοποτηρητή των δανειστών Γεωργίου για το φούσκωμα του ελλείμματος που οδήγησε τη χώρα στις «δαγκάνες» του Δ. Ν. Τ.
Η κοινωνία δεν μπορεί να οδηγείται σε συνθήκες εξαθλίωσης και να παίζονται αυτά τα «παιγνίδια» για να μένει πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, για να ταυτίζει τη πολιτική του επιβίωση με το μέλλον της χώρας ο κ. Βενιζέλος  (που είσαι Λουδοβίκε!!) και να επιβεβαιώνει την κυβερνησιμότητα του ο κ. Κουβέλης.
Είναι επικίνδυνοι! Όσο πιο γρήγορα τους στείλει ο λαός στο σπίτι τους τόσο πιο σύντομα θα μπορέσει η κοινωνία να ορθοποδήσει.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου